Algemene Leden Vergadering, georganiseerd door Freek en Annemarieke Kroneman en IJsbrand en Wil Barendregt.

ALV2023Op 12 maart a.s. vindt de Algemene Leden Vergadering weer plaats. Na bijna 16 jaar te hebben doorgebracht bij de “Ernst Sillem Hoeve” te Den Dolder vonden we het tijd worden om eens een andere locatie te zoeken. De voorwaarde was dat we wel in het midden van het land wilden blijven zodat het voor
ALV2023.1 hen die uit het zuiden dan wel uit het noorden komen niet te lang rijden zou zijn. We hebben een zeer bijzondere locatie gevonden en wel in Utrecht. Makkelijk aan te rijden vanaf de A 27 en vanaf de A2. De locatie waar jullie verwacht worden is het restaurant van Fort ”De Gagel”, Gageldijk 167, te Utrecht. Het fort werd tussen 1819 en 1821 aangelegd als onderdeel van de "Nieuwe Hollandse Waterlinie"

Jullie worden ontvangen tussen 10.30 en 11.00 uur op de entresol (er is een liftje) van het restaurant waar de koffie/thee met heerlijke appeltaart voor jullie klaarstaat.  Rond 11.30 uur wordt er vooraf aan de vergadering een praatje gehouden over de functie van het fort in vroeger tijden. Aansluitend aan de vergadering volgt de lunch. Als afsluiting rijden we een korte rit van ongeveer 88 km.

Programma:
10.30 - 11.00 uur Ontvangst
11.30 uur Aanvang vergadering
12.30 uur Lunch
13.30 uur Aanvang rit

Na afloop van de lunch starten we met de rit "Tussen de plassen van Midden-Nederland". Deze voert ons via Molenpolder en Tienhoven naar de Vecht, Loosdrechtse plassen, Kortenhoef en Hilversum. Vandaar door naar Ankeveen en dan richting Muiderberg. Via Muiden, Abcoude en Loenersloot komen we dan bij de eindlocatie.

We eindigen  onze rit bij het Van der Valk hotel “Breukelen”, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen aan de A2 waar jullie nog een drankje krijgen aangeboden en nog even nagepraat kan worden voor we weer huiswaarts keren.

 Twitter   Facebook   Instagram