Disclaimer

 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, de Roadster Club Holland is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.


Het invullen van persoonlijke gegevens op de website is dus altijd de verantwoording van de invuller.
De Roadsterclub kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet updaten en slecht beveiligen van de computer van de bezoeker.

Het copyright van alle artikelen op deze website berust bij de betreffende acteurs - Roadster Club Holland en mag zonder hun toestemming niet worden hergebruikt. De inhoud van deze site is niet gericht op gebruik door bezoekers uit andere landen en/of andere jurisdictie dan Nederland.

De website  maakt gebruik van geavanceerde DHTML, PHP, MySql, XML technieken. De browsers IExplorer, Firefox, Google Chrome en Safari worden opgevangen. Flash (headers) wordt niet meer gebruikt daar de iPad/iPhone geen Flash ondersteunen.

© Roadster Club Holland 2023, alle rechten voorbehouden.
Realisatie  techniek en onderhoud: shanta design webtechnologie